Wednesday, May 2, 2007

Harry, el “Principito valiente”

Mentre que a Espanya s’assegura la continuïtat de la monarquia amb el naixement de Sofia, la última filla dels Prínceps d’Astúries, a Anglaterra s’ha decidit que el tercer descendent de la Corona Real, el Príncep Harry, vagi a la Guerra d’Iraq. Allà hi acudirà com a tinent i tindrà dotze homes sota el seu poder.

Pel Príncep anar aquesta guerra és molt important perquè ell vol servir el seu país, tanmateix, representa un perill molt greu per la legió que dirigeix, ja que d’Al-Qaeda i altres organitzacions terroristes ja han anunciat que faran tot el que sigui possible per capturar-lo i, si és necessari, matar-lo.

Com en l’època medieval, el Príncep dirigirà als seus homes des del front. Sembla, però, que Harry no es dona compte que vivíem en un altre moment històric i, ara, la seva valentia pot acabar com el rosari de l’aurora perquè ell serà el punt de mira de tots els atemptats. Abans, un rei podia acudir la guerra sense cap problema perquè l’enemic no el podia reconèixer. Ara, però, en un món mediatitzat aquesta acció pot perjudicar a tot un exèrcit, ja que tothom coneix la cara del Príncep gràcies als mitjans de comunicació. Així doncs, Harry pot posar en perill als seus homes perquè abans que hagi trepitjat terres iraquianes, els seus enemics ja estan esperant per matar-lo.

No comments: